Veelgestelde vragen

Wij krijgen de fietsen van gemeentes en groothandels in tweedehands fietsen. De fietsen worden opgeknapt door ervaren fietsenmakers en uitvoerig getest alvorens ze in de verkoop gaan.

Wij geven een 100% rijklaargarantie bij aflevering van uw fiets. Dat wil zeggen dat de fiets technisch is nagekeken en met verlichting wordt geleverd. Hierdoor heeft de fiets voorlopig geen onderhoudsbeurt meer nodig! U kunt direct uw fiets gebruiken.

Onze website is altijd up-to-date! Alle fietsen die u op de site ziet zijn dus beschikbaar en kunnen worden besteld. Wij leveren uw fiets dan binnen 3 werkdagen.

Wij zijn voornamelijk gericht op de verkoop via de webshop. Mocht u de fiets toch persoonlijk willen afhalen dan kan dat alleen op afspraak en als de fiets vooraf is besteld

U kunt bij de bestelnotities vermelden dat u de fiets wilt afhalen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afhaaldatum.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij horen graag van u terug (direct of indirect) indien u tips heeft om ons bedrijf te verbeteren. 

Indien u de fiets retour wilt doen rekenen wij €25,- voor de gemaakte transportkosten

Om te voorkomen dat u een fiets koopt die uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldoet, vragen wij u vriendelijk om bij twijfel contact met ons op te nemen via WhatsApp/bellen/mailen. Wij zijn ervoor om u te adviseren welke fiets voor u geschikt is (zoals o.b.v. framemaat, etc.)!

Mocht het helaas zo zijn dat u de fiets wil retourneren, dan kunt u binnen 14 dagen na aankoop een mail sturen met uw naam, adres en bestelnummer naar info@gefiext.nl. Wij zorgen ervoor dat de fiets bij u thuis weer wordt opgehaald. De retourkosten bedragen € 29,50.

Wij helpen u graag als u uw ontvangen fiets toch liever omruilt voor een ander exemplaar voor ons. Mail uw wens tot omruilen binnen 14 dagen na aankoop naar info@gefiext.nl met hierbij uw naam, adres en bestelnummer. U kunt uw nieuwe fiets gewoon bestellen. Op het moment van levering van uw nieuwe fiets nemen wij meteen de eerder ontvangen fiets weer mee terug. De gemaakte transportkosten bedragen €25.

Helaas is het inruilen van een fiets die u al in uw bezit heeft tegen een nieuwe fiets die u bij ons koopt niet mogelijk.

DutchEnglish